top of page

TOTAALPROJECTEN

Projectbegeleiding van totaalprojecten

Een nieuwe tuin of buitenruimte waarbij u zelf niets hoeft te doen, dat kan bij Tiverdo Outdoor Living. De specialist in projectmanagement van totaalprojecten voor buiten.
8f92b58d14291296a9f3220d425950b6a9935ba3549999174b0ab6c455c5e5b6.jpeg
Op maat van uw wensen

Bij Tiverdo Outdoor Living weten we daar wel raad mee. Wij geven een echte betekenis aan het volledig ontzorgen van onze opdrachtgevers.  

Letterlijk alles wordt door ons uit handen genomen. Niets is zo vervelend om zelf voor ieder onderdeel van de tuin op een andere locatie of persoon aangewezen te moeten zijn. Daarom zijn wij meer dan alleen een ontwerper. Wij zorgen voor het volledige projectmanagement, oftewel de gehele uitvoering en realisatie. Geen lijst aan verschillende leveranciers, maar één contactpersoon die als aanspreekpunt fungeert en de realisatie van de nieuwe tuin van A tot Z begeleidt.
Passion - Sunbeam.jpg

Wij ontzorgen u volledig

pexels-photo-4219155.jpeg
Uw tuinontwerp

Een exclusieve tuin of buitenruimte realiseert u niet zomaar. Dat vraagt werkelijk tijd, aandacht en expertise. Het begint al bij het ontwerp. De keuze van de juiste tuinontwerper of tuinarchitect is essentieel voor de sfeer en kwaliteitsbeleving. En wat dacht u van de briefing? Alleen met de juiste briefing aan de ontwerper gaat het creatief proces de kant op die u wilt. En krijgt u een verrassend en exclusief tuinontwerp. Een stadstuin, vijvertuin, landschapstuin, villatuin, wij zorgen ervoor.
 
pexels-johnny-mckane-237950.jpg
 Tuinaanleg

Vervolgens is er de keuze van de hovenier en aannemer voor de perfecte vertaling van het creatief ontwerp. Samen met u selecteren we partners die werkelijk in staat zijn het tuinontwerp te realiseren. Want, weet u zelf welke hovenier wat kan? En wat het mag kosten?

Met onze marktkennis selecteren we de best passende tuinprofessionals. In alle openheid en transparantie. Als onafhankelijke partij zijn wij aan geen enkele leverancier gebonden. Zo garanderen we de beste prijs/kwaliteitverhouding.

Wenst u meer info, een verkennend gesprek of een bezoek aan de showroom?

Laat het ons gerust weten en wij helpen u graag verder.

bottom of page