top of page

Sunbrella

Sunbrella stoffen

Al meer dan 50 jaar is Sunbrella de absolute nummer 1 in technisch textiel. Geen enkel ander merk engageert zich zo sterk om leidend merkt te zijn in de wereld van technisch textiel, met innovaties die perfect aansluiten bij de leefwijze van vandaag. Meer kwaliteit, meer kleur en meer stijl. Daarmee biedt Sunbrella meer mogelijkheden dan ooit.
finitions-sunbrella-marine.jpeg
Sunbrella performance
Voordelen van Sunbrella

UV- & KLEURBESTENDIG
Sunbrella producten zijn tot de kern doordrenkt met uv-bestendige pigmenten. De kleurpigmenten worden tijdens de productie toegevoegd in plaats van achteraf. Dit zorgt ervoor dat zelfs na vele jaren zonlicht, maanlicht en extreme weersomstandigheden de kleur blijft stralen. Dankzij deze kleurbestendigheid kan de stof zelfs gereinigd worden met chloor en bleekmiddel.


WATERAFSTOTEND EN VLEKBESTENDIG
Een stevige regen bui of een glas rode wijn dat omvalt is geen enkel probleem, dankzij een speciale hydro fluorkoolstof behandeling. Als u iets morst op het meubilair blijft het netjes liggen in plaats van dat het door de stof heen gaat. Op deze manier kunt u makkelijk water, wijn en vetvlekken van de bank vegen.

SCHIMMELWERENDE STOF
De stoffen zijn zodanig behandelt dat ook schimmels geen schijn van kans maken. Gecombineerd met het Quick Dry Foam en aluminium frame is uw gehele loungeset bestand tegen beschimmeling.
LOGO_SUNBRELLA_PANTONE_172_edited.png
Reiniging en onderhoud Sunbrella

Meubilair of kussens gemaakt van Sunbrella stof zijn erg onderhoudsvriendelijk. Dit komt mede door de waterafstotende en vlekbestendige kwaliteit. Zijn uw kussen toch vies geworden? Veeg met een zachte borstel of doek het vuil en/of vlekken weg. Maak daarna de bank schoon met zeepsop en uw meubilair is weer helemaal proper.

U kan ook een Sunbrella cleaner bij ons aanschaffen. Behandel nadien de stof met onze impregneer spray om de stof terug waterafstotend te maken.

Voor een grondige reiniging kunt u de kussenslopen gemakkelijk in de wasmachine stoppen. Na een was op 30° zijn uw kussens zo goed als nieuw.
IMG_0287.HEIC
IMG_0286.HEIC
Ontwerp samen met ons uw eigen meubilair
.
Onze specialiteit is het designen van exclusieve loungesets. Bent u op zoek naar een echte eyecatcher, een modern design of toch liever een klassieke print? Dan heeft u bij Tiverdo Outdoor Living keuze genoeg. Kies uit maar liefst 300 verschillende prints en kleuren van Sunbrella. 
Ontdek een deel van de Sunbrella stoffen
Schermafbeelding 2022-01-15 om 14.31.12.png
Schermafbeelding 2022-01-15 om 14.31.48.png

Wenst u meer info over Sunbrella of brengt u graag een bezoek op afspraak?

Laat het ons gerust weten en wij helpen u graag verder.

bottom of page