top of page
Ofyr_outdoor_cooking
_MG_1323 LOW.jpg
OFYR-sfeer-OFYR_black_annemuiden-13.jpeg

Wat maakt nou dat de interesse in de OFYR zo vurig brandt? Wij schrijven dit zelf toe aan de unieke eenvoud, de multifunctionaliteit en het prachtige design. Samen vormen deze een compleet nieuwe manier om buiten te koken en je gasten te vermaken. De multifunctionaliteit van de OFYR blijkt uit de grote verscheidenheid aan recepten die erop bereid kunnen worden. In Spanje gebruikt met de OFYR om enorme pannen heerlijke paella te bereiden. In Zwitserland verzamelt men zich na een dag skiën rond de OFYR voor een glas dampende glühwein. OFYR is geschikt voor alle situaties en verenigt mensen rondom het vuur, ongeacht het jaargetijde.

OFYR bestellen?
Neem een kijkje op onze webshop.
Kook met OFYR het hele jaar door

Bij buiten koken denken we al snel aan zwoele zomeravonden, waarbij we ontspannen in de tuin en zo lang mogelijk genieten van het warme weer. Een buitenkeuken is echter de plek bij uitstek om tijd door te brengen, ongeacht het seizoen. Zelfs wanneer het kouder wordt, is het een plek om samen te komen met vrienden en familie. Stelt u zich een gezellige winteravond voor, waarbij u rond het vuur geniet van elkaars gezelschap en lekker eten. Doordat de kegelvormige vuurschaal van het OFYR kooktoestel binnen een straal van twee meter aangename warmte afgeeft, kunt u het hele jaar door buiten koken en gezellig samenzijn.
Ofyr_outdoorcooking_tiverdo
OFYR_black_annemuiden-23.jpeg
OFYR-Photoshoot-2016-Saisonnier-019.jpg
OFYR 85 of OFYR 100?

Buitenruimte
Alle OFYR kooktoestellen nemen door hun formaat redelijk wat ruimte in. Alhoewel het verschil in grootte tussen de 85 en 100 klein is, is de OFYR 85 net iets kleiner en oogt het ranker in kleinere ruimtes.

Kookcapaciteit
De kookcapaciteit is afhankelijk van de ervaring van de kok, de gerechten en de ingrediënten. Voor het bereiden van hamburgers, is de OFYR 85 toereikend voor 30-40 personen en de OFYR 100 voor 50-60 personen. Voor een uitgebreid diner is de OFYR 85 geschikt voor 10-12 personen en de OFYR 100 voor 15-20 personen.

Accessoires
Alle accessoires zijn verkrijgbaar voor beide formaten, met uitzondering van de Brazilian Grill Set. Deze is alleen verkrijgbaar voor de OFYR 100
Technische informatie_Ofyr_85_Ofyr_100
Multifunctionaliteit staat centraal

De OFYR kooktoestellen zijn ideaal voor het bereiden van vlees, groenten, bijgerechten en desserts. Door de toevoeging van accessoires, kan het koken à la plancha gecombineerd worden met andere kooktechnieken zoals grillen, bakken en stoven. Hierdoor wordt de kookbeleving nog multifunctioneler gemaakt! Het veelzijdige koken op een OFYR blijkt daarnaast een interessante kookcombinatie te zijn met slow cooking in een kamado. De speciale Kamado Table collectie integreert uw kamado eenvoudig in de klassieke OFYR stijl. Met onze uitgebreide collectie zijn de mogelijkheden voor het buiten koken eindeloos.
ofyr_corten_2019-3.jpeg
Ofyr_1590-1-bewerkt-rox.jpg
Ofyr locatie 4643524354.jpeg
Cortenstaal vs Black

Over smaak valt niet te twisten. Welk model OFYR u kiest is dan ook hoogst persoonlijk en hangt af van de wensen voor uw buitenruimte. Daarom hebben we voor ieder wat wils gemaakt, met als basis onze Corten en Black modellen. De keuze tussen deze modellen is niet altijd makkelijk, omdat beide versies een tijdloos design hebben. Welke versie u ook kiest, u zult met iedere uitvoering een unieke culinaire ervaring beleven. En ook wanneer u uw OFYR niet gebruikt, zal deze als een kunstobject uw buitenruimte verrijken.

Corten
De Corten modellen passen in vrijwel iedere buitenruimte, omdat de mooie bruine kleur een natuurlijke en elegante uitstraling heeft. Wanneer de unit buiten staat zal Corten staal op een natuurlijke wijze roesten, wat de sokkel een nog klassiekere look geeft.

Black
De Black modellen zijn met hun chique en stijlvolle design een populaire keuze voor moderne en strakke tuinen. Het zwart gecoate staal is enigszins gevoeliger voor beschadigingen, waardoor dit materiaal iets meer onderhoud vereist in vergelijking tot Corten staal.
OFYR bestellen?
Neem een kijkje op onze webshop.
Ofyr_brochure_catalogus
Ofyr bestellen?
Neem een kijkje op onze webshop.

Wenst u meer info, een catalogus, bezoek aan de showroom of een offerte?

Laat het ons gerust weten en wij helpen u graag verder.

Ofyr is een combinatie van design, vuurschaal en barbecue!

Met de OFYR kunt u heerlijk buiten koken en samen genieten van smaakvolle bereidingen op deze veelzijdige barbecue. De OFYR is van duurzaam COR-TEN® vervaardigd en het design is robuust maar toch elegant. Wij leveren het totale assortiment van de OFYR vuurschaal barbecue en accessoires. Ook maken wij de OFYR voor u op maat. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Beleef een unieke kookervaring met de Ofyr barbecue vuurschaal

Wilt u buiten koken en grillen met de nieuwste technieken? Met OFYR bieden we u een duurzame en unieke oplossing. Een lust voor het oog én de smaakpapillen. De OFYR is een kegelvormige vuurschaal met een brede, platte rand die u kunt gebruiken als kookoppervlak. De warmte verspreidt zich vanuit het midden over de schaal, waardoor op meerdere temperaturen gekookt kan worden.
Dankzij het creatieve design kunt u met de OFYR pronken in uw tuin of op uw terras. Bovendien zorgt de gelijkmatige verdeling van de warmte voor een speciale kookervaring. Of er nu groenten, vis of vlees op het menu staan, met de OFYR kookt u lekker en gezond.

 

Met een Ofyr barbecue vuurschaal kook je in alle seizoenen buiten

Zomer of winter, een klein gezelschap of een groot feest: met de OFYR is buiten koken altijd een speciale ervaring. De kookplaat wordt veel gebruikt door catering en horecagelegenheden. Met de OFYR 100/100 kan namelijk voor tot wel 50 personen gekookt worden. Bovendien verwarmt het een terras of binnenplaats, wat het toestel ook uitstekend geschikt maakt in perioden met lage temperaturen. De hout gestookte vuurschaal geeft binnen een straal van ruim twee meter een behaaglijke warmte af.

 

Een Ofyr in gebruik en onderhoud

De materialen die voor de OFYR gebruikt worden, zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Het is dus niet nodig om uw OFYR af te dekken. Daarnaast is het toestel dankzij de drie modulaire delen makkelijk verplaatsbaar.
Ook wat betreft het onderhoud is de OFYR een aantrekkelijke keuze. Doordat etensresten en overtollige olie in het vuur belanden, is het toestel gemakkelijk schoon te maken. Het enige dat u hoeft te doen, is de kookplaat even af te nemen met een vochtige doek. De OFYR is vrijwel onderhoudsvrij.

bottom of page