Lounge

Elke tuin is anders, maar één ding is zeker. Iedereen wil kunnen genieten van het buitenleven. Zeker als je in bezit bent van een prachtige tuin of balkon is een loungeset een mooie toevoeging van jouw buitenleven. Met loungesets kun je immers lekker in de tuin comfortabel loungen en genieten van het gezelschap. Plof heerlijk op je comfortabele loungekussens en geniet van het buitenleven! 
Lounge meubilair van Exotan
De collectie van Exotan is vernieuwend en gebaseerd op de laatste tuintrends in stijlen en materialen. De Exotan tuinmeubelen zijn gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen, en bestaan uit kwalitatief goede stoffen. Exotan heeft verschillende all weather series in de collectie opgenomen. Deze tuinmeubelen kun je gerust het gehele tuinmeubelseizoen buiten laten staan. Hierdoor onderscheidt Exotan zich in de tuinmeubelbranche. Daarnaast biedt de collectie diversiteit aan modellen, materialen en stoffen. De tuinmeubelen zijn onderhoudsarm en hebben een lange levensduur. 
Lounge meubilair van Stay Furniture

Met het tuinmeubilair van Stay Furniture kan je van thuisblijven een vakantie maken. Stay betekent ultiem comfort, tijdloze uitstraling en makkelijk onderhoud. Dankzij de duurzame materialen is het niet nodig om je Stay meubilair op te bergen onder eender welke weersomstandigheden. Het tuinmeubilair kan het hele jaar buiten blijven staan. Regen, stof en andere vuiltjes kunnen simpelweg worden afgespoten voor je verdergaat met genieten.

Met Stay geniet je jaar na jaar van je tuinmeubelen. Je Stay meubelen zullen een onmisbaar deel van je tuin worden waar je dag na dag kan ontspannen.

Florida
Florida
Como
Como
Paradiso Teak
Paradiso Teak
Valerie White
Valerie White
Sicilië Taupe
Sicilië Taupe
San Remo
San Remo
Sanny
Sanny
Rhodos Stone Grey
Rhodos Stone Grey
Valerie Anthracite
Valerie Anthracite
Sicilië Ash Grey
Sicilië Ash Grey
Sicilië Stone Grey
Sicilië Stone Grey
Rhodos Taupe
Rhodos Taupe
Villa
Villa
Paradiso Alu
Paradiso Alu

MY CART