1/1
Bij Tiverdo kan u terecht  voor eikentafels, tuinmeubelen, buitenkeukens, en terrasverwarming. Zo toveren we uw huis en tuin om tot een thuis waarin het heerlijk vertoeven is. Ons aanbod staat garant voor comfort, schoonheid, weerbestendigheid en onderhoudsvriendelijkheid
definitief_logo+tekst_verticaal.png
Ofyr - Tiverdo
Paradiso - Tiverdo
Ofyr - Tiverdo
1/1

Showroom bezoeken? Maak een afspraak

Maak een afspraak via mail, telefoon of Whatsapp. Zo krijgt u een professionele uitleg op al uw vragen.

Maak kennis met Ofyr

Kent u het ofyr kooktoestel al? Deze creatie werd ontworpen door een Nederlandse ondernemer met een grote passie voor gezelligheid in de tuin. Hij was op zoek naar een design barbecue met strakke lijnen die naadloos bij zijn tuin paste en ook weersbestendig moest zijn zodat het gehele jaar buiten kon staan. Het resultaat is het Ofyr kooktoestel, een uniek kegelvormig design gemaakt van ruig Corten staal dat door het weer een prachtige, roestige patina krijgt. 
OFYR-sfeer-OFYR_black_annemuiden-13
542df7181d2f5a524a7b82e351007d16
1/1

Ontdek het aanbod van Stay Furniture

Schermafbeelding 2021-04-09 om 10.50.13.

Bij Stay geloven we dat we van thuisblijven een vakantie kunnen maken. Stay betekent ultiem comfort, tijdloze uitstraling en makkelijk onderhoud. Dankzij de duurzame materialen is het niet nodig om je Stay meubilair op te bergen onder eender welke weersomstandigheden. Onze producten kunnen het hele jaar buiten blijven staan. Regen, stof en andere vuiltjes kunnen simpelweg worden afgespoten voor je verdergaat met genieten.

Met Stay geniet je jaar na jaar van je tuinmeubelen. Je Stay meubelen zullen een onmisbaar deel van je tuin worden waar je dag na dag kan ontspannen.

Digitale catalogus van Stay Furniture 

Pure ontspanning

Je Stay meubilair is beschermd tegen alle weersomstandigheden, dus opbergen is niet nodig. Leun achterover en kom tot rust in je eigen resort, het hele jaar door.

Duurzame materialen

Kwaliteit en duurzaamheid zijn onze prioriteiten. Onze producten bestaan uit duurzame materialen die jaar na jaar hun kwaliteit behouden.

Verfijnd ontwerp

Evenwichtig, licht en modern. De unieke frames van onze producten bieden je maximaal comfort en een tijdloos ontwerp. Een Stay product transformeert je tuin.

1/1

Neem contact op met ons

Kwaliteit

Ons volledig aanbod is van de hoogste kwaliteit. Wij werken enkel met het beste voor onze klant.  

Service 

Bij ons gebeurt de service op maat en met de glimlach. Persoonlijk contact staat op de eerste plaats. 

Levering & Plaatsing

24 uur service door onze eigen leverdienst. Alles wordt netjes afgeleverd, uitgepakt en gemonteerd.

Villa - Tiverdo
Florida - Tiverdo
Sicilië - Tiverdo
1/1

MY CART