top of page
Big Green Egg_tiverdo
_MG_1323 LOW.jpg
Big Green Egg_tiverdo

De Big Green Egg is met recht een uniek product. Iedereen die er een gerecht van proeft, valt als een baksteen voor de ongeëvenaard lekkere smaak. De Big Green Egg is een keramische barbecue met een uniek design. De barbecue voegt een extra en zeer bijzonder smaakaccent toe aan de gerechten die u ermee bereidt. Het eivormige buitenkooktoestel is een zeer veelzijdig product, geschikt om te koken, bakken, braden, roken en grillen. Door de keramische basis is de Big Green Egg een zeer duurzame barbecue, waarvan u nog lang zult kunnen genieten.

Big Green Egg bestellen?
Neem een kijkje op onze webshop.
Jij en Big Green Egg: It's a match!

Als levensgenieter weet je één ding zeker: met een Big Green Egg haal je de premium kamado in huis (nou ja, in je tuin, op je terras of op je balkon). Naast grillen kun je op een Big Green Egg bakken, roken, stomen en (slow) koken. Want een EGG is niet gewoon een barbecue maar een complete buitenkeuken, waar je ook pizza’s in kunt bakken, vis in kunt roken, vlees langzaam in kunt garen en alle dingen kunt doen die je ook in een gewone oven kan doen. De culinaire mogelijkheden met een Big Green Egg zijn eindeloos. De vraag is dus niet waarom je een EGG wilt, maar welke van de 7 modellen het beste bij je past. 
Webversion-_J5B9235_ENJOY_209_T-BONE-PARTY.jpg
Vergelijk alle modellen van
Big Green Egg.
Webversion-Big Green Egg - All models Lifestyle (1).jpg
Webversion-BGE-lifestyle-shoot-2019-231.jpg
De veelzijdigheid van een Big Green Egg

Omdat de Big Green Egg een temperatuurbereik heeft van 70°C - 350°C kun je er allerlei kooktechnieken op loslaten. Grillen, roken, wokken, stomen, bakken of slowcooking; alles kan op jouw Big Green Egg. Van gegrilde T-bone steak of ribeye tot vegetarische curry. Aan de slag met gestoomde oesters, op hooi gerookte carpaccio, een Aziatische kippensoep of goed gevulde groentequiche. Niets is te gek! Met een Big Green Egg gaat er een nieuwe wereld voor je open. Je verlegt je culinaire grenzen, verbaast jezelf en je gasten. Laat je creativiteit maar stromen en geniet!
Het hele jaar door genieten van uw Big Green Egg

En of het nu vriest dat het kraakt of het nu snikheet is: EGGen kun je ieder seizoen, het hele jaar door. Barbecueën alleen leuk als zomerse activiteit? Think again! De Big Green Egg brengt daar verandering in. Want waarom zou je elk jaar maar een paar maanden van je kamado genieten terwijl dat 365 dagen per jaar kan? Dankzij de unieke, isolerende keramiek doet de buitentemperatuur er niet toe. De temperatuur in de EGG is net zo stabiel als altijd en ook de regen of sneeuw schuwt hij niet.
Webversion-Big Green Egg Large - Lifestyle Winter (14).jpg
Hoe wordt een Big Green Egg gemaakt?

De stalen banden en het veersysteem, dat makkelijk openen en sluiten mogelijk maakt, worden gemaakt in Amerika. De keramiek van de Big Green Egg is echter een ander verhaal. Deze wordt al ruim 25 jaar lang in een high-tech fabriek in Mexico gemaakt. Bij deze fabriek werken uitsluitend vakmensen die gespecialiseerd zijn in het werken met keramiek dat op zeer hoge temperaturen gebakken moet worden. Iets waar ze in Mexico een langlopende traditie in hebben.
Big Green Egg bestellen?
Neem een kijkje op onze webshop.
Big Green Egg_magazine
Big Green Egg bestellen?
Neem een kijkje op onze webshop.

Wenst u meer info, een bezoek aan de showroom of een offerte?

Laat het ons gerust weten en wij helpen u graag verder.

bottom of page