Big Green Egg

Webversion-BGE-Logo_FC_new_DEF.jpg

De Big Green Egg is met recht een uniek product. Iedereen die er een gerecht van proeft, valt als een baksteen voor de ongeëvenaard lekkere smaak. De Big Green Egg is een keramische barbecue met een uniek design. De barbecue voegt een extra en zeer bijzonder smaakaccent toe aan de gerechten die u ermee bereidt. Het eivormige buitenkooktoestel is een zeer veelzijdig product, geschikt om te koken, bakken, braden, roken en grillen. Door de keramische basis is de Big Green Egg een zeer duurzame barbecue, waarvan u nog lang zult kunnen genieten.

Big Green Egg product magazine

7 verschillende modellen

eggs-family-seven-800x420-1.jpeg

Een Big Green Egg is beschikbaar in 7 verschillende modellen. De modellen gaan van een miniformaat tot een XX large formaat. Daarnaast zijn er verschillende accessoires beschikbaar om de Big Green Egg te upgraden. Zo is er een Big Green Egg voor elk persoon en elke levensstijl.

Ontdek de Big Green Egg

De Big Green Egg is de heilige graal voor elke foodlover. En hoe vaker je hem gebruikt, des te blijer je wordt van alle mogelijkheden, de resultaten en de reacties.

Vragen over een product of wens je een offerte? Neem dan gerust contact op met ons.

Uniek keramiek

Het is de keramiek van de Big Green Egg dat de warmte in de EGG weerkaatst, waardoor een luchtstroom ontstaat die ingrediënten en gerechten extra mals maakt. De keramiek van de Big Green Egg is mede ontwikkeld door NASA en het productieproces vindt plaats in Noord-Amerika volgens de strengste kwaliteitsnormen. Mede daarom is het van buitengewoon hoogwaardige kwaliteit. Het heeft extreem isolerende eigenschappen en weerstaat extreme temperaturen en temperatuurschommelingen.

about-us-perfect-air-circulation-800x800
Perfecte luchtcirculatie

Dankzij de warmteweerkaatsende keramiek én dankzij de vorm van de Big Green Egg ontstaat er een perfecte luchtcirculatie in de EGG, waardoor voedsel op de gewenste temperatuur gelijkmatig gaart.

Duurzaam en zuinig in gebruik

Daarnaast heeft de goede luchtcirculatie nog een ander voordeel: omdat de warme lucht in de EGG blijft, is de EGG zuinig in gebruik. Je houtskool gaat langer mee en genereert minder as.

 

En de EGG is niet alleen duurzaam in gebruik: hij bestaat ook uit duurzame materialen. Sterker nog: bij Big Green Egg hebben we de ambitie om al onze producten te laten vervaardigen van duurzame materialen.

about-us-sustainable-800x800.jpeg

MY CART